Gekwalificeerde juristen
Over 20 Years of Experience
Our Awards and Certificates

Een streven naar uw succes

Werkwijze

Zaan Juristen hecht groot belang aan transparantie en duidelijkheid over de te hanteren tarieven. Iedere zaak heeft andere bijkomende omstandigheden waardoor de tijd die noodzakelijk is voor een zaak kan variëren en ook het tarief. Wij hanteren een vast honorarium van € 150,- per uur excl. BTW. Aan het eind van de zaak ontvangt u een eindafrekening.

Het is ook mogelijk een fixed fee afspraak te maken. Wanneer de zaak zich daarvoor verleend en het op voorhand redelijkerwijs in te schatten is hoeveel uren ermee gemoeid zullen zijn. Een fixed fee houdt in dat u een vast bedrag afspreekt en betaalt voor de gehele zaak. U betaalt de helft van het bedrag aan het begin van uw zaak en het resterende bedrag na afloop van uw zaak.

Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Dan heeft u wettelijk gezien recht op een jurist of advocaat naar keuze. Indien u een rechtsbijstandsverzekering heeft dan betaalt uw rechtsbijstandsverzekeraar ons en niet u. Wij helpen u graag met het aanvragen van rechtsbijstand bij uw verzekeringsmaatschappij.

Via ons contactformulier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Uiterlijk binnen twee werkdagen zullen wij contact met u opnemen en u nader informeren hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn en tegen welk tarief. Vervolgens kunt u beslissen of u gebruik wilt maken van onze dienstverlening.

Neem vrijblijvend contact op
OF

Vul ons contactformulier in